Ekonomiansvarig till Researrangörerna Nordic AB i Helsingborg

Välkommen till ett härligt team och en rolig bransch! Nu finns chansen för dig att vara med på Researrangörerna Nordics fortsatta resa. Du är efterlängtad och går en spännande framtid till mötes när företaget skall lyfta från den tillfälliga svackan som pandemin har orsakat.

Vad erbjuds du?

Här finns möjligheten för dig som vill jobba i en bred roll och som vill ha ett helhetsansvar i en intressant verksamhet. Då nuvarande Ekonomiansvarig går i pension söker vi nu en ersättare till bolaget.

Du ingår i den operativa ledningsgruppen och ansvarar för ekonomifunktionen som består av dig och en ekonomiassistent. Här arbetar du i en miljö där nya idéer välkomnas och du får ett övergripande ansvar för de fyra bolagens ekonomi samt analysarbetet för dessa. Du leder, stödjer, utvecklar och samordnar det övergripande ekonomiarbetet.

Kontoret är beläget i luftiga nyrenoverade lokaler mitt i centrala Helsingborg och känslan är välkomnande från start.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och löner
  • Moms och skatt
  • Bokslutsarbete och årsredovisning
  • Koncernredovisning
  • Budgetarbete
  • Kontaktperson bank och revisorer
  • Uppföljning och analysarbete

 

Tjänsten är en deltidstjänst under en begränsad tid under hösten med stegvis övergång till en heltidstjänst senare på året.
Start 1 augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Vem är du?

Kanske sitter du på en byrå idag och vill ta steget in på en ekonomiavdelning, eller så sitter du i en liknande roll och vill komma till ett bolag som arbetar med en rolig produkt och som kan erbjuda dig en varierad roll. Oavsett så ser vi gärna att du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du har god analytisk förmåga samtidigt som du är noggrann, flexibel i ditt arbetssätt och initiativtagande. Du tycker om att förbättra och effektivisera rutiner och finansiella processer. Ditt intresse för analysdelen är stort men du har inte något emot att ägna lite tid åt mer löpande redovisningsuppgifter emellanåt.

Som person är du prestigelös och har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer. Här är det högt i tak och en lyhörd kultur.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten eller vill ansöka är du varmt välkommen att kontakta VD Tomas Polacek på 070-6963618 eller via mail på [email protected].

Våra bolag